vergoedingstocht09 februari 2020
Pannenkoekentocht

Hoe werkt het?

Knip de bon uit de Kwartelbode.
Vul de naam van het clublid/clubleden duidelijk leesbaar op de bon in.
De bon afgeven bij/na scannen. Er zal u, per persoon, een betaalbewijs en een consumptiebon worden overhandigd.

De kosten hiervoor worden door de clubkas gedragen.

PK 1Organisator: Wandelclub De Lachende Klomp vzw

Voor de 4 km (uiterst geschikt voor de rolstoelen) hebben we een rustige landelijke wandeling over rustige baantjes en goed verharde wegen richting Nieuwkerken.

De 7 km is ook geschikt voor rolstoelen, maar wel iets zwaarder daar zij (achter het recreatiepark de Ster) door een mooi stuk van de Haasdonkse bossen gaan. De moeilijkste stukken worden omzeild door kleine omwegjes, maar ook in de bossen.

De 10 km is een combinatie van de 3 en de 7 km en heeft een rustpost in de vertrekzaal.

PK 2De 14, 17, 22, 26 en 30 km vertrekken via de Haasdonkse bossen, veldwegen en het Fort van Haasdonk, (dit fort is nu een beschermd natuurgebied en verblijf- en broedplaats voor vele vleermuizen) richting rustpost in Haasdonk.

Hier hebben we een mooie en ruime rustpost, gelegen achter het dorpsplein waar het Oude Gemeentehuisje staat te pronken.

Vanuit deze rustpost keren de 14 en 17 km terug naar het einde.

De 22, 27 en 30 km gaan via rustige baantjes en wegels, naar het prachtige gerestaureerde Hof ter Saksen, gelegen in een groot en prachtig park waar we ook een rondwandeling maken.

PK 3De 26 en 30 km maken nog een mooie plaatselijke lus met landelijke zichten en boomgaarden, richting Beveren.

Alle afstanden keren via het prachtige park van Hof ter Saksen weer terug naar de rustpost in Haasdonk.

Via veldwegen en de Haasdonkse bossen stappen ze langs het Recreatieoord De Ster weer richting aankomstzaal.